ads

Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5


    Samsun'un İlakdım İlçesine bağlı Adalet Mahallesi'nde havalı tabancayla rastgele ateş eden ve 6 kişiyi yaraladığı iddia edilen keskin nişancının yakalndığı iddia edildi. 


     Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin gündemine Samsun'daki keskin nişancı paniği olayların basında yer almasından sonra sona ermişti. Yapılan haberlerden sonra olaylar durulsa da, haftalardır Samsunlu vatandaşların en büyük sorularının başında gelen 'keskin nişancı kim?', 'Keskin Nişancı Bulundu Mu?' sorusu cevap bulmak üzere.... Samsunhaber.tc muhaberine konuşan Adalet Mahallesi Muhtarı Kadir Durgun geçtiğimiz günlerde mahallede bir kişinin polis tarafından yakalandığını ve silahına el konulduğu söyledi. Durgun, " Polis geçtiğimiz günlerde mahallede birinin silahına el koymuş ama keskin nişancının o kişi olup olmadığı bilinmiyor. Olayların yaşandığı yer ile polisin yakaladığı kişinin evi ters kalıyor. Bu yüzden yakalanan kişinin o olup olmadığı bilinmiyor." dedi. 

BİR KİŞİ TÜFEKLE BİRLİKTE YAKALANDI! 

     Konuyla ilgili olarak mahalle sakinleri reşit olmayan bir çocuğun tüfekle birlikte yakalandığını belirtti. Keskin nişancı tarafından vurularak yaralanan aileler Pazartesi sabahı saat 9'da İlyasköy Polis karakoluna davet edildiği bilgisi de alındı. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan olayların  yerel ve ulusal basında çıkan haberlerden sonra yaşanmaması keskin nişancının çocuk olduğunu düşündürmüştü.   Ayrıca "Samsun Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında bu yıl üçüncüsünü düzenlediği geleneksel medya ödülleri yarışmasında, İnternet gazeteciliği alanında yılın haberi Samsunhaber.tc’den Selahattin Çekiç’in ‘’İlkadım’da Keskin Nişancı’’ haberi olmuştu...

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Yukarı